Toimitusehdot

Tilaukset

Jotkin sähköpostit siirtävät tilausvahvistukset sekä lähettämämme ennakkolaskut roskapostikansioon!
Jos olet tehnyt tilauksen meille, ETKÄ SAA TILAUSVAHVISTUSTA, KÄY KATSOMASSA ROSKAPOSTIKANSIO!

MIKÄLI ET SAA MEILTÄ SÄHKÖPOSTIA, SOITA MEILLE JA KYSY TILAUKSESTASI!
SOITTO NUMEROON 044-7847 481 TAI 044-3395 017

Tilaukset tehdään verkkokauppamme (www.vauhtiraksu.com) tilaukset toiminnon kautta. Maksu tapahtuu tilaamisen yhteydessä verkkomaksuna (poislukien kimppatilauksia tekevät asiakkaamme)

KAIKKI TOIMITUSKIERROKSEMME ON LOPETETTU JA ULKOISTAMME TOIMITUKSET!

KOTIPAKETTI toimitetaan asiakkaan antamaan osoitteeseen mannersuomen rajojen sisäpuolella. Toimitukset tapahtuvat kuljetusliikkeen toimesta 1-2 arkipäivän sisällä tilauksen lähettämisestä. Kuljettaja soittaa asiakkaalle ennen toimitusta ja sopii asiakkaan kanssa tarkemmin kuinka tilaus jätetään esimerkiksi asiakkaan ovelle. Vastaanottajan ei tarvitse olla paikalla kuittamassa toimitusta vaan kuljettaja jättää tilauksen sovittuun paikkaan.

Pakasteita sisältäviä tilauksia ei lähetetä kahta päivää ennen pyhäpäivää eli jos esim. torstai on arkipyhä lähetykset sillä viikolla ainoastaan maanantaina. Tällä pyrimme välttämään tilausten katoamista pitkäksi aikaa jonkin terminaalin hyllyille.

 

MYPACK postipaketteja (EI PAKASTEITA) lähetämme maanantaista torstaihin, saapuneet tilaukset lähetämme viimeistään seuraavan arkipäivän aikana (ma-to).

 

 

Toimituskulut

KOTIOVELLE paketti - Kuljetusliikkeen toimittamana kotiovelle, MYÖS PAKASTEET! Lähetämme pakasteita maanantai - keskiviikko, toimitusaika 1-2 arkipäivää. Asiakkaan ei tarvitse olla vastaanottamassa tilausta, kuljettaja soittaa ennen tilauksen toimitusta. ja purkaa kuorman ovelle tai asiakkaan jättämään laatikkoon. Kun teemme kuljetustilauksen asiakas saa sähköpostin josta hän tietää kuljetustilauksen olevan tehty ja toimitusaika tämän sähköpostin saapumisen jälkeen on 2-4 arkipäivää riippuen siitä koska kuljetustilaus tehdään. HUOM! EMME LÄHETÄ PAKASTEITA TORSTAINA TAI PERJANTAINA! Toimituskulu 13,90€ ja rahtivapausraja 95€!

Mypack lähipaketti - Tilauksesi (EI PAKASTEITA) toimitetaan postinumerosi perusteella lähimpään MYPACK noutopisteeseen, löydät lähimmän noutopisteen esimerkiksi täältä: https://www.postnord.fi/asiakaspalvelu/sahkoinen-asiointi/etsi-noutopiste Saapumisilmoitus lähetetään tekstiviestillä tilauksesi yhteydessä antamaasi puhelinnumeroon. Rahtivapausraja 35€, alle 35€ tilauksiin lisää verkkokauppa automaattisesti 7,90€ postituskuluihin

 

Maksaminen

 

Kimppatilaukset sekä varastolta noutavat asiakkaat - Tilaus Maksetaan joko ennakkolaskulla tilille tai noudon / toimituksen yhteydessä käteisellä tai pankkikortilla (VISA, Electro, Mastercard). Älä maksa tilausvahvistuksessa näkyvää summaa vaan odota erillistä laskua. Laskulla loppusummasta vähennetään loppusummaperusteiset alennukset sekä noutotilauksissa noutoalennus. Laskusta löytyvät tilinumeromme jonne voit maksaa tilauksesi!

Verkkomaksulla maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: bambora.com

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa jousto.com

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

 

Tilauksista joita ei noudeta tai pystytä asiakkaasta riippuvasta syystä toimittamaan LASKUTAMME 10€ KÄSITTELYKULUJA!


ALENNUKSET

Maahantuojien ja tuotteiden valmistajien antamat kasvattaja-alennukset lasketaan ensin ja tämän  jälkeen lasketaan mahdollinen loppusumman perusteella annettava alennus sekä noutoalennus.

Tarjoustuotteiden ja muiden alennusten prosentteja ei ketjuteta eikä lasketa yhteen vaan alennus on asiakkaan edun mukaisesti suurin ko. tuotteelle saatava alennus.

 

ALENNUSRAJA 1200€!

Tilauksen ylittäessa 1200€ annamme normaalihintaisista tuotteista 15% alennuksen.

MUSCH KASVATTAJAALENNUKSET!
MUSCH kasvattajajäsenet, ilmoittakaa kasvattajanumeronne sähköpostilla osoitteeseen info(@)vauhtiraksu.com ENNEN ensimmäistä tilausta niin lisäämme numeronne alennuskoodiksi verkkokauppaamme. Emme pysty antamaan alennusta jälkeenpäin ilmoitetuista kasvattajanumeroista. Saatte kuittauksen että numeronne on lisätty järjestelmään jonka jälkeen voitte tehdä tilauksen.
 
NOUTOALENNUS 10%
Alennus lasketaan lisäksi myös niille jotka ovat saaneet jo loppusummaperusteisen alennuksen 1200€ ylittäneeseen tilaukseensa mikäli he noutavat tilauksensa hallilta!
Asiakkaille jotka tekevät tilauksen 3 arkipäivää ennakkoon verkkokaupan kautta ja noutavat sen varastolta. Pakkaamme tilauksesi ja lähetämme sinulle tekstiviestin kun tilaus on noudettavissa.  
SÄILYTÄMME PAKATTUJA TILAUKSIA 5 ARKIPÄIVÄÄ PAKKAUKSESTA jonka jälkeen tilaus puretaan JA ASIAKKAALLE LÄHETETÄÄN 10€ LASKU noutamattoman tilauksen käsittelykuluista!
Tilausten nouto arkipäivisin osoitteesta: Vanha Valkontie 230b, 07910 Loviisa, Avoinna ma - to 9 - 17.00
 

 

Hinnan muutokset

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Rekisteriseloste
Asiakasrekisteriseloste 21.9.2017 tästä linkistä