Tilausohje

Jotkin sähköpostit siirtävät tilausvahvistukset sekä lähettämämme ennakkolaskut roskapostikansioon!
Jos olet tehnyt tilauksen meille, ETKÄ SAA TILAUSVAHVISTUSTA, KÄY KATSOMASSA ROSKAPOSTIKANSIO!

MIKÄLI ET SAA MEILTÄ SÄHKÖPOSTIA, SOITA MEILLE JA KYSY TILAUKSESTASI!
SOITTO NUMEROON 044-7847 481 TAI 044-3395 017

 

Valitse verkkokaupasta haluamasi tuotteet ostoskoriin ja tilaa tuotteet

Kaikki tuotteet ovat tilattavissasi pysäkkikierroksille!
Kotiintoimituskierroksille voit tilata kaikkia muita tuotteita paitsi PYSÄKKIKIERROSTUOTTEET tuoteryhmästä löytyviä tuotteita.
 
 
Luo itsellesi käyttäjätunnus, täytä pyydetyt tiedot niille varattuihin kenttiin
Rekisteröityneenä asiakkaana pääset seuraamaan tekemiäsi tilauksia sekä voit helposti, uusia tilauksia tehdessäsi, täyttää yhteystietosi kirjautumalla käyttäjätilillesi.
Toivomme sinun hyväksyvän myös uutiskirjeiden lähettämisen itsellesi, sähköpostia lähetetään pääsääntöisesti ilmoittamaan seuraavasta toimituskierroksestamme asuinalueellesi ja samassa yhteydessä kerromme myös valikoimassamme tapahtuvista muutoksista, uudistuksista sekä tarjoustuotteista.
Sähköpostiosoitteita ei luovuteta kolmansien osapuolten käyttöön!
 
 
Valitse toimitustapa
- Pysäkkikierros
Tilauksesi toimitetaan haluamallesi pysäkille, pysäkkikierrosten aikataulujen mukaisesti.
Kirjoitathan toivomasi pysäkin päivämäärän sekä pysäkin nimen lisätietoja kenttään!
PYSÄKKIKIERROSTUOTTEET
Nämä tuottet ovat hinnoiteltu lähtökohtaisesti edullisemmiksi joten näihin tuotteisiin ei enää anneta lisä alennuksia. Nämä tuotteet joko varastolta noudettuna tai pysäkkikierrosten yhteydessä saatavilla, ei kotiintoimituskierroksille jossa samat tuotteet toki saatavissa, mutta hiukan kalliimmalla kilohinnalla.
 
- Kotiintoimituskierros
Tilauksesi toimitetaan haluamaasi osoitteeseen, aikataulun mukaisesti kotiintoimituskierrosten yhteydessä
Kotiintoimituspaikkakunnat sekä ajopäivät löytyvät kotisivuiltamme osoitteesta:
https://vauhtiraksu.verkkokauppaan.fi/sivut/1148/Kotiintoimituskierrokset/
Kirjoitathan mahdollisen toimitusaikatoiveen sille varattuun lisätietoja kenttään, mielellään niin, että saamme kyseiselle päivälle mahdollisimman paljon toimitusaikaa. Pyrimme toteuttamaan kaikkien asiakkaiden esittämiä toiveita ja välttyäksemme soittamasta jokaiselle asiakkaalle on helpompaa jos aikatoive on suuntaa antava.
Kuljettaja lähettää toimitusta edeltävänä iltana karkean arvion toimitusajasta ja soittaa vielä ennen toimitusta jotta voitte sopia yksityiskohdista tarkemmin.
 
- Varastolta nouto
Teet tilauksen 3 arkipäivää ennakkoon verkkokaupan kautta ja tulet noutamaan tilaamasi tuotteet varastoltamme osoitteesta:Vanha Valkontie 230b, 07910 Loviisa, Avoinna ma - to 9 - 17.00
Pakkaamme tilauksesi ja lähetämme sinulle tekstiviestin kun tilaus on noudettavissa.  
SÄILYTÄMME PAKATTUJA TILAUKSIA 5 ARKIPÄIVÄÄ PAKKAUKSESTA jonka jälkeen tilaus puretaan. Noutamattomista tilauksista perimme  toimitusehtojen mukaisen korvauksen.
 
 
Maksutapa
Tilaukset maksetaan joko ennakkoon tilillemme tai toimituksen/noudon yhteydessä käteisellä tai pankkikortilla. Yleisimmät pankkikortit käyvät maksuvälineenä.
Mahdolliset lahjakortit toimivat samalla tavalla kuin käteinen raha
 
 
Yhteenveto
Tällä välilehdellä pääset tarkastamaan tilauksesi.
Alennuskoodi on esimerkiksi MUSH kasvattajanumerosi jolla saat 15% alennuksen kaikista MUSH tuotteista. Ensimmäistä kertaa tilatessasi alennuskoodi ei ole käytettävissä, vaan sinun pitää ilmoittaa se meille lisätietoja kentässä. Me lisäämme koodin verkkokaupan tietoihin jonka jälkeen koodi on käytettävissä.
Lisätietoja kenttään kirjoita toivomasi aikataulujen mukainen toimitus päivä, pysäkkikierroksella pysäkin nimi, kotiintoimituskierroksella mahdollinen toimitusaika toive, mahdollinen ovikoodi
 
Hyväksy toimitusehdot ja tilaa tuotteet
 
Sinulle tulee automaattinen tilausvahvistus antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
Valitettavasti ainakin HOTMAIL ja GMAIL loppuiset sähköpostit ovat poistaneet automaattisia tilausvahvistuksia sekä ennakkolaskuja joko kokonaan tai osittain. Jos olet tehnyt tilauksen ja olet epävarma onko tilauksesi tullut perille ja toimitus tulossa voit ottaa meihin yhtyettä puhelimella numeroon 044-3395 017
 
Pakkaamme tilauksesi!
Otamme yhteyttä jos pakkaamisen aikana ilmenee jotain ongelmia
Lähetämme sinulle ennakkolaskun jonka voit halutessasi maksaa tilillemme. Kuitin suorituksesta voit lähettää vastaamalla saamaasi sähköpostiin, toimituksen yhteydessä esittämällä kuvakaappauksen esim. kännykällä tai tulosteena